Åbent hus 16 April 2022

Påskeliljer

Læs flere anbefalinger

Bliv inspireret i bloggen

Gudenåparkens gulegrene

Kom til Åbent hus 16 April mellem kl 12 og 14

Gudenåparken inviterer til Åbent hus 16 april. Det er påske lørdag mellem kl 12 og 14 at du kan komme til en hus snak og opleve Gudenåparken. Der er ingen tilmelding du kommer bare forbi Egholmvej 2, 7160 Tørring så er vi her mellem kl 12 og 14 påske lørdag.

Besøg fremtidens bolig område i Tørring

Fremtidens bolig område åbner for salget af huse, lejligheder, grunde den 16 April 2022 kl 12.00 Hvis du savner et sted at bo hvor du både får en super lækker bolig og et fællesskab der indeholder alt fra privat fitness, storkøkken, haveredskaber, egen skov, egen bade sø. fælles vildmarksspa og Sauna. Så har Gudenåparken det hele og du er velkommen til at kigge forbi til en boligsnak.

Se fremtidens bolig

Vil du se fremtidens bolig så Åbner Brian sit hus for dig den 16 april mellem kl 12 og 14. Her kan du blandt andet se hvordan du kan varme et hus på for under 5000 kr om året. Ja du læste rigtigt. 

Når vi snakker fremtidens bolig så handler det og sunde, kloge løsninger der kan sparer dig penge på den lange bane og sparer på co2-aftryk.

Vinduer fra Living better er installeret I Brians hus og dem kan du komme ind og se. Hele huset er bygget af kvalitets materialer der kan holde længe. Både Brian og Camilla står klar til at fortælle dig om deres byggeløsninger. Kig endelig forbi.

 

Kom til Åbent hus 16 april i Gudenåparken
Vintergækker i Gudenåparken

Påske, hygge og famile tid

Tag familien med til Åbenthus. Der er masser at opleve i Gudenåparken. I kan både se på byggegrunde og høre foredrag, snakke med arkitekt og mægler. Men skoven indbyder også til leg for de små og store. 

Der vil være gang i grillen og lidt til ganen. I vil kunne kigge forbi det kreative værksted eller se fitnesscentret eller værkstedet. Alle steder vil i kunne møde folk der kan fortælle om Gudenåparken og alt det der sker nu og i fremtiden.

Du kan både opleve stemning ude og inde så vejret kommer ikke til at lave rav i den uanset hvad vejrudsigterne siger. Kig forbi den 16 April 2022 mellem kl 12 og 14.

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os