Bozelliving Arkitekt

Læs flere anbefalinger

Bliv inspireret i bloggen

Bozelliving - Arkitekt

Huse til fremtiden med Arkitekt BozelLiving

Der er mange ting, Du skal tage højde for, når du vil bygge fremtidens hus. Huset skal overholde lokalplanen, der skal bygges et ordentligt fundament, isoleringen skal være i top, og bør du tænke meget over energiforbruget og klimaet som til sammen vil hjælpe vores jordklode. 

Derfor har hele Bozel byggekoncept indtænkt ideen om bæredygtige elementer. Det spænder lige fra materialer der anvendes, til forskellige produkter der kan genanvende og lagrer vand, varme samt strøm. Når alle de tanker tages med ind i dit byggeprojekt så ender du med at få en drømmebolig der sætter mindst muligt Co2-aftryk i forhold til et almindeligt husbyggeri.

Co2-aftryk

Bozelliving har bygget en hel livsstil op omkring alle aspekter i dagligdagen, lige fra brugen af vandet i bruseren, til at få skabt et bedre indeklima, og stræber efter at anvende mere grøn elektricitet. Forestil dig en bruser der kan skille afløbsvandet i to afløb, et der kan renses og genanvendes og et afløb der sender det beskidte vand til rensningsanlægget. Dette er blot en af de måder hvor du kan hjælpe miljøet og gøre en stor forskel.

Klimaet ændre sig. Vi skal passe på miljøet
Gårdgavehus aftenstemning

Klimavenlig Livsstil

Bozelliving har bygget en hel livsstil op omkring alle aspekter i dagligdagen, lige fra brugen af vandet i bruseren, til at få skabt et bedre indeklima, og stræber efter at anvende mere grøn elektricitet. Forestil dig en bruser der kan skille afløbsvandet i to afløb, et der kan renses og genanvendes og et afløb der sender det beskidte vand til rensningsanlægget. Dette er blot en af de måder hvor du kan hjælpe miljøet og gøre en stor forskel.

Lavenergihusene bygges med udstyr fra producenter du allerede kender i forvejen. Alle disse producenter sammensat i et hus fra Bozel giver dig et grønt hus du kan leve og bo i til du bliver gammel.

Fremtidens energivenlige designer-boliger

Fremtidens energivenlige designer-boliger fra BOZELLIVING, sammen med de store modulfabrikker der alle har passion for bæredygtige byggeløsninger, kan sammen være med til at løfte den danske byggebranche til det næste niveau. BOZELLIVING har designet spændende boliger i mange år, og teamet bag fabrikkerne har produceret boliger i lige så mange år, så det står jo næsten skrevet i stjernerne at samarbejdet skal lykkes.  

Når du vælger at bygge et Bozel hus så får du ikke bare et hus men det hus der passer til dit liv og til dine drømme. Det er vigtigt at huset der skal danne rammen om dit og familiens liv fremover dækker de behov der er nu og i fremtiden. Men det sker kun hvis du tør tænke dine drømme højt. Fortæl hvad der betyder noget for jeres familie. Hvad laver i sammen og hvad laver i hver for sig. Hvilke rum er det vigtigste i jeres liv og hvilke rum er det fedeste i nogensinde har været inde i. Det er min fornemmeste opgave at få de to rum til at blive en del af jeres bolig.
Når i bygger med Bozel så skal i ikke tænke på hvad der kan lade sig gøre i skal give slip og fortælle hvad der er jeres vildeste drømme. Hos os har vi denne holdning

”Som regel kan virkeligheden parres med fantasien, hvis du er kreativ, tænker grænseløst og kobler det højtsvævende med de given rammer, byggegrundens udseende og selvfølgelig økonomi. Så ender du med at kunne flytte ind i dit drømmehus”

Bozelliving byggekoncept i Gudenåparken

Gudenåparkens nyskabende og energieffektive koncepthuse, er ikke bare en arkitekttegnet fryd for øjet, men huse der er både billige, behagelige at levende og bo i. Vil du have et hjem der er skabt til dig og din familie, hvor huslige bekymringer samt vedligeholdes er fortid. Et hjem der i stedet giver plads til boligdrømme, fordybelse sammen med en ny og bedre måde at leve på.

Gårdhavehus i gudenåparken

Ved du, hvordan fremtidens huse ser ud? Kom forbi og se Bozelliving byggekoncept i Gudenåparken. Du har altid en åben invitation og kan komme for at se indenfor i fremtidens måde at bo på.

Gudenåen Tørring Hedensted kommune

Lyder det som noget for jer?

Det handler ikke kun om at bo godt, men ligeledes om at leve godt. Derfor henvender det nye projekt ”Gudenåparken” sig til dig, der vil bo i fremtidens huse, og til dig som vil leve livet. Teamet har gjort et stort stykke arbejde, for at gøre dit liv med et Bozel hus mere bæredygtigt. – Her er Klimaet Co2-aftryk  fokus så du kan nyde livet i fællesskab med familien og vennerne.

Forestil dig, at I kommer hjem fra arbejde. Det har været en hård dag og normalt ville du skulle hjem til havearbejde. Hækken burde klippes, ukrudtet skulle luges og den sidste energi ville ende i havarbejde. Allerhelst ville du nyde solen der skinner fra en skyfri himmel, måske ville du mest af alt helst sidde på terrassen og nyde nærværet fra din familie, men virkeligheden rammer dig når du lander i indkørslen da du skal i gang med endnu mere arbejde, denne gang blot i haven. MEN STOP ! Dette er du fri for med et koncepthus fra Bozel i Gudenåparken, her er det parkens gartnerteam der klarer skærene, mens I har travlt med at nyde livet og legen i de dejlige, naturskønne omgivelser.

Når familien skal slå sig ned, og virkelig føle at I har et hjem, skal det både have et personligt præg og tilpasses familiens drømme og krav. Teamet bag Gudenåparken og Frank ved hvad i savner. Her er ført et hav af ideer ud i livet som kan hjælpe ønskerne og drømmene godt på vej, og med de sirligt udvalgte byggesystemer i ryggen, kan du komme i gang med at udleve din drøm om at skabe det ideelle hjem.

Drømmetyder Frank Pedersen

Kreative tanker ud over det sædvanlige vokser ud fra bozelliving. Frank Petersen er besat og bosat med ideer og hvis du har drømme så kan Frank få dem ført ud i din bolig i de fleste tilfælde.

Efter 40 år med design og boligindretning er Frank stadig i gang fra kl. 6 hver morgenen til sent hver aftenen. I gang med at tegne og styre byggerier af drømmeboliger for glade kunder.

Redskabet er den kreative proces, hvor fantasien får frit løb og overraskende meget kan lade sig gøre. At påstå, Frank kan tyde folks drømme, kræver selvtillid. At Frank kan ramme plet bygger på 40 års erfaring, inde for branchen. Erfaring er det afsæt, når der bygges drømmehuse til kunderne. 

Over de 40 år er det til nu bygget 80 BOZEL-huse. De er alle endt med at se mere fantastiske ud, end ejerne drømte, kunne lade sig gøre. Teamet har mange års erfaring, hvilket giver en ekstra styrke inden for både design og konstruktion, som gør fælles produkt til noget ud over det sædvanlige. Men der er ikke kun bygget huse, gennem tiden er der tegnet hundredvis af andre huse. De er tegnet som inspiration og ud fra drømme som Frank har hørt rundt om bordet når snakken er landet på drømmehuse.

Arkitekt Frank Bozel Living

MODUL huse fra moderne fabrikker er en del af fremtidens boliger

Selve modulet er bygget op af vægsystemet Rockzero fra Rockwool, der både minimerer kuldebroer, holder på varmen, og er nemt at sætte sammen. Indvendigt findeset væld af forskellige produkter, der har det til fælles at de gør kundens hverdag lidt mere grøn. F.eks. bruges både varmepumpen fra IKM og ventilationsvinduet fra Horngroup, der i fællesskab er med til at skabe det ideelle indeklima, så man med et hus fra BOZELLIVING ikke kun tænker på klimaets velvære, men også på sit eget. 

Alligevel skal klimaets ve og vel også fremhæves, og med VisBlue, der laver bæredygtige batterier, og Hydraloop, der genanvender vandet fra toilet og bruser, er det er stort skridt i den rigtige retning, når der bygges lavenergihuse med moduler. På den måde bliver byggeprocessen mere gnidningsfri, og fordi modulerne bliver fremstillet på fabrikker, får du hurtigere sat gang i byggeriet. 

Arkitekt tegnet modelhus

Nemt at tilpasse byggeriet

Når du vælger at bygge på denne måde bliver det også nemmere at tilpasse det enkelte byggeri, så det passer dine ønsker, ligesom ”ekstrabyg” nemt kan tilføjes. Fælles for hele modulhus-konceptet er derfor fleksibiliteten. Udover de mange muligheder for at tilbygge, kan det også nemt flyttes, og hvis du tilmed tilføjer nogle elementer fra BOZELs ADDONkoncept, så er det ikke længere kun huset, der er tilpasset dine ønsker, men derimod hele livsstilen, fremtidens bolig, vi gerne vil skabe omkring bozel`s huse. Derfor kan du både bygge småt og godt og stort og luksus og alt derimellem. Det hele afhænger af køberens ønsker for fremtiden, uden at det kommer på bekostning af fokus på bæredygtighed. 

Lad dig ikke begrænse

Du er heller ikke begrænset, når du bygger med moduler, fordi selve modulerne også er lette at bygge sammen. Så hvad du end ønsker dig ét enkelt modul på 80 kvm, eller duvil over i den helt anden ende med et på mere end 200 kvm, så kan du bygge til og fra, så det passer lige nøjagtigt til dine ønsker. Alle færdiglavede moduler bliver løftet på plads med en kran, og kan lige sådan flyttes igen med en kran. Derfor er nedbrydning i fremtiden ligeledes nemt. Måden du bygger fremtidens huse på, er bundet op på at derhele tiden tænkes, fremtiden ind i byggeriet. På den måde kan vi i fællesskab passe på vores jord og hjælpe klimaet på rette vej igen.

Længehus Danbox Gudenåparken
Bozel terrasse ved søen

BOZELLIVING bygger derfor ikke kun fremtidens hus baseret på design og teknik alene.

Vi stræber efter at forbinde den bæredygtige livsstil, samtidig med at det gode klima kommer på dagsorden. Lige såvel at vi skal bruge vores jord i mange år endnu, skal et hus fra BOZELLIVING også holde i mange generationer. Med denne helstøbte og bæredygtige løsning bygger, BOZELLIVING huse til fremtiden.

Vil  du gerne flytte rammerne for innovativ teknologi, miljøbevidste og bæredygtige tankegang, så skal du helt sikkert vælge Bozel og modulbyg til at bygge dit hus.BOZELLIVINGs spændende design møder du en helt anderledes måde at bygge huse på. Modulbyggeriet er både kendt for deres solide kvalitet, samtidig med at de er prisstærke, og det er vigtigt for teamet bag at tingene hænger sammen uden, du som forbruger er i tvivl om at kvaliteten. Med disse bygge løsning, kan boligerne både etableres som midlertidige eller permanente boliger. Boligernekræver ikke et fast fundament. Denne bygge måde skal både være noget ud over det sædvanlige, noget der aldrig er set før, men også uden din pengepung bliver drænet, og at der kommer alverdens ekstra gebyr oveni.

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os