Hop i bikini eller badebukserne

Badesø og strand

Din hverdag kan føles som det mest eksotiske sted på jorden

Søbad lige uden for døren

Den rene badesø indbyder til en dukkert året rundt efterfulgt af en tur i sauna. Er I mere til det aktive liv er beachvolley eller kanosejlads en oplagt mulighed.

Du behøver ikke køre til vandet.

Stand og vand

Nærmest midt i hele Gudenåparken, ligger parkens charmerende åndehul: badesøen. Her har vi taget højde for de forskellige årstider, der findes i landet, og gjort det til et centralt og attraktivt element for parkens beboere, som beboere i alle aldre kan få glæde af.

En badesø med strand

Søen er så ren at I kan bade i den, og med sin dybde på 120 cm kan I også sagtens svømme i den. Der er anlagt en decideret badestrand i nordenden, hvor fint strandsand og beachvolley går hånd i hånd, og lægger dermed ekstra tryk på det rekreative element, som parken også handler om. Beplantningen af dette område har taget inspiration fra det nordvestjyske klitlandskab, som kan give et tilflugtssted til fugle, samt et flot og afdæmpet farveudtryk.

Rejs væk selvom du er i Jylland

Fordrer vejret ikke bikini og badebukser, er der også anlagt en sauna og et vildmarksbad, så tankerne bliver ledt hen på Finland. Men det er centralt i Jylland Gudenåparken ligger, og det ligger faktisk alt sammen lige i jeres baghave som beboer i Gudenåparken. Tæt på natur og tæt på skov, uden I er alt for langt væk fra alle de andre ting, som også betyder noget for en.

Netop naturen skal være en del af dette område. Dette gøres ved at etablere en blomstereng rundt langs vandkanten, som giver farve, duft og øget biodiversitet, der tiltrækker insekter og fugle. Her skal der også plantes hvid hængepil, så I for alvor ved at I står ved en skovsø.

Idyllisk badesø med strand og aktiv livstil

Forestil jer en smuk badesø, idyllisk, rolig, afslappende og i harmoni med parken og naturen omkring jer. Og det er jeres og de andre beboers badesø. I kan nyde følelsen af afslapning og velvære i jeres egen baghave

Nærmest midt i Gudenåparken, ligger parkens attraktive åndehul badesøen for parkens beboere hvor I kan nyde en frisk morgendukkert på alle tider af året eller I kan tage en lækker svømmetur i sommer varmen med børnene.

Badesøen har en dybde på 120 cm og I kan trygt bade i den.
En badesø indeholder helt klart og rent ferskvand der renses ved hjælp af krebs, karper, muslinger, mikroorganismer og kræver ikke meget vedligeholdelse for den renser nemlig sig selv.

Vi har taget højde for at søen kan bruges på alle tider af året. Det betyder hvis I er frisk på det kolde gys er der mulighed for I kan vinterbade eller børnene vil elske at stå på skøjter med de andre beboeres børn på badesøen om vinteren.

Om sommeren er der mulighed for at sejle i kajak, kano eller robåd på søen eller på gudenåen der ligger i parkens baghave.

I har således mulighed for både at rekreere i wellness området eller leve et aktivt liv på søen.

Mulighed for forkælelse og wellness

Ved søen er der anlagt en lille badestrand i den nordlige del af søen hvor I får blødt strandsand mellem tæerne og de unge mennesker kan spille beachvolley.


Er vejret ikke til at hoppe i bikini eller badebukserne kan du hoppe i et finsk bad også kaldet et vildmarksbad og bagefter tage turen ind i den tilhørende sauna. Området lægger dermed ekstra tryk på det rekreative element, som gudenåparken også handler om.

Tæt på den dejlige natur og tæt på skov, uden I er alt for langt væk fra livet udenfor parken der også betyder noget for jer.

Netop naturen skal være en del af dette område. Det gøres ved at etablere en farverig blomstereng rundt langs vandkanten, som giver farve, duft og øget biodiversitet, der vil tiltrække flere insekter og fugle.

Området ved søens beplantningen er inspiration fra af det rolige nordvestjyske klitlandskab, der kan give et tilflugtssted til fugle, samt et flot og afdæmpet farveudtryk foruden den flotte hvide hængepil der også plantes så I for alvor ved at I står ved den sansefulde skovsø.

Book spa her

[booked-calendar calendar=20]

Book sauna her

[booked-calendar calendar=24]
Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os