Byggegrundene i Gudenåparken

Byggegrunde

Gudenåparken kommer til at bestå af  følgende byggegrunde og færdige huse
8 Byggegrunde på Åhusene
15 Parcelhusgrunde kaldet Søvillaerne
12 Færdige Gårdhavehuse 
28 Færdigbygget Rækkehuse
6 Færdige Sølejligheder
5 Færdige Tinyhouses
9 Færdige huse kaldet Søhusene
2 Dobbelthuse

FREMTIDENS BOLIG

Gudenåparken er fremtidens bolig. Det optimale hjem er fyldt med nytænkning, innovation, bæredygtighed, klima, økonomi og vigtigst af alt tid til dig og familien.
i Gudenåparken finder du fremtidens boliggrunde til salg, et område du før kun har turde drømme om.

Find den bedste byggegrund

Drømmer du om at finde den bedste byggegrund hvor du kan bygge dit eget hus, skabe et liv med harmoni og mere tid med familien?

Byggegrunde med visioner

Visionen med Gudenåparken er at tilbyde byggegrunde der er samlet om fællesskabet. Omgivelserne indbyder til at leve i harmoni  med naturen, bygge bæredygtig boliger, samles om fællesområderne, slappe af i fritiden og være sammen med venner og familie fordi du har overskud og tid. Du behøver ikke bygge et stort hus fordi der kommer 30 gæster til hver fødselsdag, fælleshuset kan nemt rumme store fester og fødseldage. Carporten behøver ikke være kæmpe stor da haveredskaberne står i fællesværkstedet.

Byg hvad du har brug for

Når du nøjes med at bygge den bolig du har brug for, til hverdag. Så sparer du tid på rengøring, vedligeholdelse og byggeriet bliver billigere for dig. Gudenåparken tilbyder så mange fællesområder at du ikke behøver et gæsteværelse til overnattende gæster. Ligeledes har du fælles værksted, fælles fitnesscenter, fælles kreativt værksted, vaske pusleplads til bilen, åbent kontor,  stort fællesrum til at holde alt fra fællesmiddag til bryllup. Søen i midten har både brede bro og sandstrand. Skoven har bålplads, legeplads, shelter og udendørs fitness. Hele området indbyder til aktiv livsstil lige uden for døren.
Få overblikket over alle fællesaktiviteterne.

Tid til at leve uden stress

Er du træt af livet med stress i hverdagen, på arbejdspladsen og i weekenderne. Drømmer du om mere tid til dig selv og familien så i kan lave flere ting sammen.  Så er Gudenåparken stedet hvor dine drømme kan gå i opfyldelse. Her kan du købe en byggegrund og bygge det hus, den base, der kan give dig indre frihed. Her får du en ny måde at leve på hvor du kan bruge tiden på lige det du og familien har lyst til. Her kan du leve bæredygtigt og gøre brug af fællesskabet. Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, skabt af familier med hjertet på det rette sted. Her er plads til nydelse, omsorg, naturlige omgivelser, afslapning og velvære.

Gudenåparken er et skønt sted at bo, læs mere om hvorfor

I Gudenåparken finder du ledige byggegrunde i Tørring

Tørring byder på mange forskellige byggegrunde men Gudenåparken har fremtidens bolig område til dig der vil leve fuldt ud. Uanset om du vil stå for hele byggeriet selv eller om du vil købe et hus der er bygget færdigt så finder du det på Eghomlvej 2, 7160 Tørring. Du kan få alt fra den store villa med mange m2 til det praktisk indrettede Tiny House. Du bestemmer hvordan du vil bo. Alle grundende er regulære uden store terrænforskelle.  

Gudenåparken Parcelhusgrunde

Der er udstykket og byggemodnet parcelhusgrunde i flere forskellige størrelser.  Byggegrundene der hedder Søvillaerene Øst og Vest kan købes i størrelserne 739 m2 til 863 m2 inklusiv fællesarealet.

Gudenåparkens nøglefærdige huse

Et nøglefærdigt hus er et hus eller en lejlighed som står klar til dig på den aftalte dato og du først betaler for dit hus den dag. Her i Gudenåparken har vi også nøglefærdige huse der er klar til at flytte ind i. Rækkehusene er blandt de nøglefærdige huse som er til salg. Hvis du heller vil have et nøglefærdigt gårdhavehus eller tiny house så har vi også det.

Byggemodning og lokalplan

Alle grundene er byggemodnet, der er lavet el, vand og kloak til skel. Veje og belysning er etableret.
Læs mere om byggemodning og hvad du selv skal betale.

Ligeledes er det vigtigt at du har styr på hvad der står i lokalplanen for området så du ved hvad der er af planer for området i fremtiden.
Læs lokalplanen her

Plantegninger & hustyper

Søvillaer Øst

Hvidt hus

Søvillaer Vest

Hvidt hus

Hvem skal du ringe til hvis du vil have et af Åhusene?

Du kan altid få fat i mægleren

Ring eller skriv til mægleren både hverdage og weekender

Jakob Riis

EDC Projekt

E-mail: jarii@edc.dk
Tlf: 75 62 23 00
Mobil: 28 25 63 02

Vanja Vucenovic

EDC Projekt

E-mail: vanja@edc.dk
Tlf: 75 62 23 00
Mobil: 24 78 91 20

Brian Christiansen

Initivtager og Ejer

Mobil: 61169894

Marcus Trøst Fjendbo

EDC Tørring

E-mail: mafj@edc.dk
Tlf: 75 62 23 00
Mobil: 30 89 68 56
Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os