Det ekstra plads du mangler når i er mange

Fælleshuset

Samlingspunktet for alle beboere i Gudenåparken

Alt det du behøver 1 sted

Afslapning, hygge, samlingspunkt er nogle af de ord der beskriver dette rummelige fristed.

En del af sammenholdet

Fælleshuset for alle

Kort sagt: her er alt hvad parkens beboere skal bruge, for at kunne pleje fællesskabet. Her samles I i større eller mindre grupper, spiller spil, tager del i fælles maddage, eller simpelthen bare hænger ud, alt sammen med udsigt til natur, skov og sø.

Det store samlingspunkt for Gudenåparken

Ligesom de andre fælles faciliteter, ligger huset ved det centrale torv, og det er derfor altid oplagt at kigge forbi og få en snak. Fællesfunktionerne består af den store fællessal, café, køkken, pejsestue, gæsteværelser, yogarum og stor terrasse.

Fælleshuset for hele parken

Med de enorme syd-nord-vendte glaspartier på begge sider af bygningen, er Fælleshuset en integreret del af hele parken, uden at det føles som om, den står i vejen. Her kigger I fra skovkanten, gennem fællessalen og hele vejen hen til søen på den anden side, hvor parken gemmer på endnu en perle til parkens beboere.

Ved det hyggelige fælleshus er der rig mulighed for at I kan samles store som små, mange som få til en kop kaffe, spille danske spil med børnene eller få jer en afslappet snak uden stress og jag med de andre beboere.
I kunne også lave en indendørs picnic for familien hvis vejret er for vådt eller koldt til at sidde udenfor eller invitere til skak turnering for områdets beboere.

Fælleshuset er en integreret del af hele gudenåparken uden at du føler det står i vejen eller ikke passer ind. Huset er bygget så bæredygtigt som muligt fordi miljøet betyder noget for os.
Med de kæmpestore syd nord vendte glas partier fra LivingBetter der er et energivenligt og bæredygtigt vindue oser fælleshuset af hygge, fællesskab og nærhed.

I lækre fælleshus finder du en hyggelig pejsestue der giver mulighed for at fylde brænde på pejsen og nyde varmen fra pejsen med en god bog eller blot nyde den naturlige udsigt til søen.
I finder den store fællessal med mulighed for at holde familiens næste fødselsdag eller familiefest, en lille café og husets køkken der indbyder til fælles maddage med områdets andre beboere eller I kan lave jeres egen kokkeskole der. Mulighederne er mange så kun fantasien sætter grænserne.
Derudover finder I gæsteværelser så I nu har plads til alle de overnattende gæster I har lyst til uden de behøver at ligge på gulvet mere, I finder et dejligt yogarum med mulighed for at dyrke yoga eller meditere.
Sidst men ikke mindst finder I en lækker stor terrasse med udsigt til den skønne natur bestående af natur, skov og den dejlige bade sø.

Alt er bygget efter konceptet ”så lidt aftryk på naturen og miljøet som muligt” Det betyder at der bygges kun det der skal bruges og med det der skal bruges. F.eks er det ikke længere nødvendigt at bygge et gæsteværelse i jeres hus fordi vi har allerede bygget gæsteværelser man som beboer kan reservere. En ekstra bonus er når fælleshuset ikke er lejet ud kan det benyttes til et åbent kontor.

Book fælleshuset her

[booked-calendar calendar=26]

Book køkkenet her

[booked-calendar calendar=25]

Book gæstelejlighed her

[booked-calendar calendar=22]
Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os