Sund og aktiv livsstil lige ved døren

Fitness

Fitness redskaber som i ethvert andet motionscenter

Gudenåparkens eget fitnesscenter

Alt hvad du behøver for at holde dig i form. Træn inde eller ude, alt efter hvad du har lyst til.

Nye og moderne maskiner

Eget fitnesscenter

Fitness i Gudenåparken

Er I til de helt traditionelle motions- og træningsmetoder a la fitness world, så ligger parkens helt eget fitness mellem skoven og Fælleshuset.
Her finder I motion redskaber som i ethvert andet motionscenter, så I kan styrke jeres fysiske sundhed.
Der er bla. løbebånd, crosstrainer, romaskine og mulighed for at træne med vægte. Eller I har mulighed for at bruge den lækre natur til styrketræning og sætte alle sanserne i spil ude i den friske luft.

Udover kroppen får en naturlig træning med naturens redskaber frigives serotonin i hjernen der er kroppens eget lykkehormon så den mentale sundhed trænes samtidig.
Så hvad enten I er til stejle bakker på cyklen, løb eller styrketræning, kan I holde pulsen oppe, konditionen ved lige samt styrke jeres fysiske og mentale velvære både i motionscentret på maskinerne eller i naturen med træstammer som redskab.

I tråd med hele konceptet for Gudenåparken, er der store, sydvendte vinduer i fitnesscenteret så I, selvom I er indenfor, har frit udsyn til skovens naturlige herligheder der kan være med til at give jer indtrykket af at I cykler eller løber ude i det fri.
Står regnen ned i stænger ja så har vi også tænkt på det. Der er lavet et halvtag I kan rykke ind under mens regnen siler ned mens I stadigvæk får den friske følelse af at træne udenfor.
Her er tænkt på både dit fysiske men også mentale velvære skal stimuleres.

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os