HVORFOR VÆLGE GUDENÅPARKEN

traening

Læs flere anbefalinger

Bliv inspireret i bloggen

Gudenåparken ligger ved Gudenåen i et fantastisk område med urørt natur i baghaven

Gudenåparken bør du vælge som din base hvis du elsker flot natur, fællesskab, bæredygtighed og hvis du vil sætte et mindre co2-aftryk end ved almindelige byggerier, som en ekstra gevinst så ligger Gudenåparken i den flotteste natur.

Tæt på Tørring der er et bysamfund præget af sammenhold og fællesskab ligger Gudenåparken. 
Gudenåparken der bygger på fællesskab og bæredygtighed på mange plan i et fantastisk naturområde med meget urørt natur lige i baghaven

Gudenåparken er direkte forbundet til cykelstier ind til Tørring der ligger kort fra parken. Det gør jeres børn og I kan færdes trygt på vejene. I Tørring finder I alt det Gudenåparken ikke selv har.
Gudenåparken er et oplagt sted til naturelskere og børnefamilier at slå sig ned og leve det gode liv med mere tid til fælleskabet.

Skoven
Tørring handel

Tørring er byen for hele familien

Byen er for HELE familien. Med den lokale dagpleje, den nærværende børnehave, med en 2-sporet skole der går til og med 10. klasse er jeres børn sikret en tryg skolegang. Efter folkeskolen er Tørring Gymnasium der er en kendt uddannelsesinstitution og har udklækket mange kendte personligheder et godt valg videre ind i voksenlivet.
Handels- og erhvervslivet i Tørring er dejlig rigt og I finder byens over 25 specialbutikker der byder på alt fra tøj og sko til børn og voksne til blomster, legetøj, bøger, radio/TV, briller og bagerbrød.
Byen huser flere dagligvarebutikker blandt andet i Super Brugsen, ABC Lavpris eller Netto. I midtbyen finder I byens tandlæger, lægehus og et sundhedshus med fysioterapiklinik.

Aktiv fritid

Fritiden kan I bruge på Gudenåparkens egne fællesaktiviteter der blandt andet indeholder et kreativt værksted hvor hænderne kan bruges på alt fra keramik til blomsterbinding til at strikke.  Et veludstyret fitness center til beboerne finder I også i parken så nu er der ingen undskyldning for ikke at træne længere.
Parken har sit eget værksted med mulighed for at snedkerere alverdens ting eller sparke lidt dæk på bilen. I finder også parkens fælles havemaskiner til fri afbenyttelse for parkens beboere.
Står solen højt på himlen og det er strand vejr har parken sin helt egen strand med tilhørende sauna og vildmarksbad.
Eller I mere til overnatning i det fri kan I slå lejr i Christinas Lund der er parkens lejr fyldt med alt I skal bruge til at indtage naturen for en nat. Gudenåparkens tilbud til beboerne er mange og alt er bygget efter mottoet ”Vi bygger kun det vi skal bruge på en bæredygtig måde så vi passer på miljøet og kan bruge tiden på fællesskabet og familien”
Derfor skal I heller ikke bruge meget tid i haven. Der er der ansat gartnere til at passe alle fællesarealer så I bare kan nyde og lege livet på bedste vis.

Det I ikke finder i Gudenåparken finder I sikkert i Tørrings veludviklet forenings- og fritidsliv der rummer alt fra ridning til det lokale spejderkorps.

I ”Gudenåcentret” finder I blandt andet topmoderne idrætsfaciliteter med en sportshal, dejlig svømmehal, fysioterapi, døgnåbent bibliotek, borgerservice og landbetjentens kontor hvor I er velkomne.

Tørring er et landskendt startsted for kanosejlads fra både ind- og udenlandske turister på Gudenåen.
I har Gudenåen lige i baghaven og det er muligt at sætte sin kano i åen kun 50 m fra parken.

Som en del af Gudenåparkens koncept tilbyder vi I kan bestille dine dagligvarer til levering i parkens kølerum eller dine pakker til pakkeboksen på stedet. På den måde sparer I ulvetimer, stress og kø og kan i stedet i fred og ro hente jeres varer når I har tid og lyst.

Kort sagt Gudenåparken og Tørring har alt I har brug for og byder desuden på masser af lokale ildsjæle der bidrager til at gøre Tørring til en god by at bo og leve i.

 

traeningsbane
traening
Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os