Udfold din kreativitet

Kreativ huset

Kreativ huset for alle der gerne vil udfolde sin kreative side

Giv plads til kreativiteten

Her er plads og rum til at udfolde dine kreative evner. Du kan arbejde i fred og ro og fordybe dig.

Tag en pause i det kreative hus

Udfold dit potentiale

For alle de kreative

Ved siden af Fitness, finder I Kreativ huset. Her plejer og udfolder I jeres kreative sider, hvad end det er til ham eller hende eller børnene. I huset er der bl.a. mulighed for blomsterbinding, redskaber til at male eller forme ler og et keramikværksted, hvor jeres evner virkelig kan sættes på prøve.

Men det er også muligt blot at samles med strikketøjet, eller hvad jeres interesser ellers er, og det er derfor kun den fælles interesse og fantasien, der sætter grænserne. Fællesskabet prioriteres højest, og det er et sted, hvor kreativiteten trives og udforskes sammen med parkens andre beboere.

For de kreative sjæle

Trænger du til at koble helt af fra hverdagens stress, travlhed og skærmtid får du muligheden i det kreative hus ved siden af fitness.
Igennem de senere år har de kreative hobbies vundet indpas i vores liv. Hjemmelavede skåle, vaser, tallerkener og pyntegenstande i keramik er et hit blandt børn og voksne og kan lavet i keramikværkstedet. Naturen har du lige i din baghave så gå på opdagelse med børnene og find en masse derude I kan tage med i det kreative værksted og forvandle til nye figur, kranse eller gaver til bedsteforældrene. Eller I kan lave en scrapbog med billeder og naturmaterialer.
Børnene vil elske at bruge deres hænder og fantasi til at skabe minder ingen kan tage fra dem.

I huset er der også mulighed for blomsterbinding eller male flotte malerier inspireret af naturen eller familien.

Det bedste af det hele du behøver ikke længere at have en masse værktøj eller redskaber liggende til en masse hobbies for det hele er i værkstedet til fælles brug.

Du har også mulighed for at tage strikketøjet med derop eller lære det gamle håndværk at hækle

Ja alt er muligt her. Kun fantasien sætter grænserne for brug af det miljøvenlige kreative hus der er fyldt med hjertevarme og kreativitet på alle plan.

Fællesskabet prioriteres højest i det kreative hus, og her er plads til alle der ønsker at udforske de kreative evner. Huset er et sted, hvor kreativiteten trives og bliver udforsket sammen med parkens andre beboere.

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os