LivingBetter

Co2-aftryk

Læs flere anbefalinger

Bliv inspireret i bloggen

Hvis du gerne vil bygge nyt hus på en bæredygtig måde, så skal du vælge LivingBetter vinduer, med minimal CO2 udslip og samtidig spare penge på byggeriet og spare penge på din varmeregning, så er det faktisk muligt.

Spar penge på din varmeregning når du investerer i nybygget hus

Ingen grund til at bekymre dig om stigende varmeregninger, de nye boliger bruger markant mindre energi, hvilket betyder lavere varmeregning. Du kan ligeledes opnå en besparelse på 10-20 % på energiforbruget på den almindelige daglige udluftning, det sker nemlig helt automatisk med Ventilationsvinduerne. Med den samlede løsning får du så lavt energiforbrug at du kan overholde kravene til energiniveauet i bygningsreglementet 18 uden alternative energikilder som solceller eller jordvarme.

LivingBetter levere bæredygtige ventilationsvinduer til nybyggeri i Gudenåparken i Tørring

Når byggeriet i Gudenåparken i Tørring går i gang er LivingBetter med i projektet. LivingBetter tilbyder sund og bæredygtig ventilation med varmegenvinding som dækker hele behovet for ventilation, varme og varmt brugsvand i et bæredygtigt system. Systemet er baseret på naturens egene kræfter og kendt teknologi som udover det lave energiforbrug også sørger for et markant bedre indeklima.

Livingbetter logo

Går du og drømmer om et ny hus hvor der er tænkt på bæredygtighed og CO2 udslip. Hvor du ikke behøver at bekymre dig om store varmeregninger og højt strømforbrug, men at du med dit valg af nybyggeri kan føle du gør en forskel for klimaet. De nybyggede huse i Gudenåparken bliver alle opført med tanke for klima, økonomi og bæredygtige løsninger.

LivingBetter har specialiseret sig i at udvikle løsninger der er baseret på naturens egne kræfter og kendt teknologi, som opfylder krav om godt indeklima med lavt energiforbrug. Løsninger som nedbringer CO2 udslippet, skaber sunde bygninger og et godt liv til de mennesker der bor i husene.

Co2-aftryk

LivingBetter har markedets grønneste og mest bæredygtige energi

LivingBetter har markedets grønneste og mest bæredygtigt energi og indeklima system der baserer sig på Ventilationsvinduer i kombination med varmepumpe og/ eller aftræksventilatorer.

Denne komplette løsning gør, at du har en ordentlig ventilation i huset og dermed et godt indeklima, at der er varmt vand i hanen og du har den rigtige rumtemperatur i hele huset, uanset om det er sommer eller vinter.

Med denne enestående løsning kan du glemme alle bekymringer i forhold til om fjernvarme eller naturgas priser stiger. Du slipper for afhængighed af den traditionelle varmekilde og hvem vil ikke gerne det i disse tider hvor energipriserne 2021 og 2022 kun er gået en vej.

Derfor er Ventilationsvinduer fra LivingBetter en billig løsning

Når du vælger at etablere din nye bolig med Ventilationsvinduer, er prisen for selve vinduet typisk ca. 4000 kr. dyrere end LivingBetter’s standardvinduer. Der er dog ikke behov for at alle vinduer er med ventilation og samtidig erstatter Ventilationsvinduerne andre former for ventilationsløsninger.

Der er i dag så store krav til isolering af nybyggeri, at de ofte bliver for tætte, det forsøger man at afhjælpe ved at blæse frisk luft inde i boligens rum med et mekanisk ventilationsanlæg. Et sådan anlæg i et nyt hus er en af de store omkostninger. Udover etableringsprisen giver det ofte også en masse støj, et alt for højt elforbrug og risiko for usund ventilation.  Alt det slipper du for når du vælger løsningen med Ventilationsvinduerne og en Udsugsvarmepumpe

En løsning med Ventilationsvinduet i nybyggeri huse vil derfor ofte være billigere end den samlede investering hvis du vælger en konventionel løsning. Hele setuppet med LivingBetter gør det muligt at forenkle byggeriet og spare ventilationsanlæg og ventilationsrør i hele huset, fjernvarme, udedelen til en varmepumpe og ofte også solceller.

LivingBetter

Det er muligt fordi al luft ind i bygningen sker igennem Ventilationsvinduerne, som er placeret ind til opholdsstuen eller køkken-alrummet. Det er ikke nødvendigt at alle vinduer skal være med ventilation. Kun det antal der er nok til at opfylde de formelle krav for luftmængden. Så samlet set er merprisen på vinduerne ofte lavere end prisen på et ventilationsanlæg og installationen af dette.

I nybyggeri anbefaler LIvingBetter en Udsugsvarmepumpe  (samarbejder med IKM A/S). Den installeres i f.eks. bryggers og kræver kun kanalføring fra køkken, bad og bryggers, dvs. der er ingen udedel til varmepumpen, ingen indblæsningskanaler og kun et minimum af installationsomkostninger. Alligevel får du en energi løsning som både laver ventilation, varmt vand og gulvvarme.

LivingBetter system

Kan man bare kan tage frisk luft ind gennem vinduerne uden at få træk?

De positive erfaringer med Ventilationsvinduet installeret i hundredevis af både villaer, rækkehuse og etageboliger landet over grunder i at LivingBetter A/S på basis af omfattende tests og dokumentation fra anerkendte test-centre og fra Aalborg Universitet kan beregne det korrekte antal ventiler i vinduerne, som kan afpasses ift. aftrækket fra boligen. Balancen gør at lufttilførslen sker så tilpas langsomt, at eventuel køligere luft der kommer ind i boligen gennem Ventilationsvinduets termostatiskstyrede ventiler blandes op med varmen i rummet mærkes ikke som træk. Skulle der lokalt være stort facadepres pga. storm mv. viser erfaringerne også, at beboerne benytter muligheden for kortvarigt at lukke for lufttilførslen og åbne igen senere.

LivingBetter har udviklet en automatisk ventil (pat. Pend.), som kan lukkes af beboerne, men selv automatisk åbner efter ca. 7 timer og genoptager lufttilførslen til rummet.

Dansk udviklet energi og indeklima løsning

LivingBetter løsningen er en 100% dansk udviklet energi- og indeklimaløsning udviklet og markedsført af firmaet af samme navn, LivingBetter A/S, som er hjemmehørende i Brande.

Ventilationsvinduet er kernen i løsningen og er udviklet og patenteret af LivingBetter A/S. Ventilationsvinduet ligner alle andre vinduer og laves i samme materialer og designs. Den dobbelte vindueskonstruktion er diskret og falder godt ind i boligen. De kræver ikke noget særligt vedligehold, men blot rengøring som alle andre vinduer. Se mere på livingbetter.dk

Godt indeklima med garanti

Fremstillingen af Ventilationsvinduet opfylder kravene til CE-mærkede produkter og foregår under DVV-godkendte forhold.

Det intelligente ventilsystem er patenteret og testet for præcision og stabilitet på det tyske forskningsinstitutFrauenhofer-Gesellschäft

Aalborg Universitet har anvendt testresultaterne til udviklingen af et beregningsprogram som gør LivingBetter i stand til at levere al nødvendig dokumentation af energieffekten

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os