Bestil og få leveret dagligvarer

Nem Levering - Handel og køl

Levering af dagligvarer direkte til Gudenåparkens kølige rum

Slip for at handle ind

Bestil dine dagligvarer online og få dem leveret i det kølige rum. Parker lige uden for døren og hent dine dagligvarer og pakker i Gudenåparken

Gør det nemt for dig selv

Spar tid på indkøb

Dajligvarer leveres til dig

I en travl hverdag med børn og job er selv indkøb af dagligvarer en tidsrøver. Gudenåparken tilbyder her en unik mulighed for at tage noget af tiden fra den travle hverdag tilbage. Der er lavet en specialaftale med den lokale SuperBrugs om levering af dagligvarer i et kølerum ved fælleshuset. Dagligvarer bestilles gennem COOP’s app og leveres direkte til kølerummet – hver dag.

Netop parkens kølerum har en genial funktion, som spiller rigtig godt sammen med vores mål om bæredygtighed og klima. Her kan I sætte overskydende mad ind, hvad end det er fem frikadeller, en rest kartoffelsalat eller en smule salat, som I alligevel bare havde tænkt sig at smide ud. Resten af parkens beboere vil så kunne trykke sig ind på app’en og sige ”ja tak” til den overskydende mad, hvorefter de andre beboere så blot går over i kølerummet og henter det. På denne måde tager parken del i medansvaret for at stoppe madspild, samtidig med at det kommer alle parkens beboere til gode – det er jo ren win-win.

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os