Plads til eventyr og aktivitet

Skoven

Hvis du er naturelsker – så er Gudenåparken lige for dig

Skoven har plads til dig

Uanset om du vil på skattejagt, sove ude om sommeren, tænde bål eller holde din egen Nak og æd tur så er der plads i skoven til dig og familien

Her er højt til himlen

Nyd livet under åben himmel

Den smukke natur i baghaven

Med selve Skoven i den sydvestlige del af parken har I et stykke natur, som I kan kalde jeres eget, for det ligger lige i baghaven. Her kan I indånde den friske luft i en smuk natur, samtidig med at I er hjemme. I går så at sige ud i naturen, når I går hjem.

I skoven er den urbane støj og larm erstattet af bækkens rislen og fuglenes kvidren. Her kan I udleve drømmen om det simple liv, men det er bestemt ikke at forveksle med det primitive liv. Gennem en række forskellige områder placeret her, er der skabt plads til at familien har et sted at være, men vigtigst af alt at børnene kan udfolde deres leg i et trygt og ordentligt miljø.

Den smukkeste natur i baghaven

Med Skoven i den sydvestlige del af gudenåparken har I et stykke dejligt natur, som I kan kalde jeres eget, fordi den ligger lige i baghaven.
Her er der mulighed for at være i harmoni med naturen og for at indånde den friske skov luft i en smuk natur der byder velkommen hjem selvom I allerede er hjemme.

I skoven er hverdagens støj og larm erstattet af gudenåens stille rislen og fuglene kvidrer i trækronerne og måske I er så heldige at se et rådyr eller et lille egern der kikker indenfor i jeres skønne natur.

Her i den farverige rolige natur kan I udleve drømmen om det simple afslappede liv med børnene der leger gemmeleg eller bygger hule i træerne mens I træner i det udendørs fitness område eller tænder op i bålet så der kan bages snobrød og grilles skumfiduser over bålets glæder.
Eller I kan overnatte i de tilhørende shelters hvor I får naturen fra første parket og vågner op til skovens friske duft og fuglenes kvidre omkring jer.
 
Igennem forskellige områder placeret rundt omkring i skoven er der skabt plads til at hele familien har et sted at være der opfylder den enkelte ønsker til ro, leg og tid, men vigtigst af alt er at børnene kan udfolde deres leg i et trygt og ordentligt miljø fyldt med udfordringer og nærværet i fokus

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os