Vand er et af de mest fantastiske elementer at boltre sig i

Sumpen

Sumpen er her hvor fantasien slippes løs og eventyret starter

Sumpfolket boltre sig

Sumpfolket har levet siden den første istid forsvandt.  Du møder dem sjældent, men de findes dybt inde i skoven. Når sumpfolket ses er det i bryggers for at få vasket tæer.

Lev & Leg livet let

Sumpfolket har det sjovt

Sumpen i Gudenåparken

Sumpen er for alvor her, fantasien får frie tøjler. Her bygger børnene huler og bygger videre på de allerede eksisterende broer, som måske ender med at blive en del af tarzanbanen. De går på opdagelse omkring Sumpen på de små gangbroer, og den etablerede sumphytte kan måske blive en del om deres fortælling om trolde eller et sumpfolk, der plejede at bo der – det er igen kun fantasien, der sætter grænser.

Hele Sumpen virker en smule forladt, og det er helt med vilje. I tråd med hele områdets urørte natur, indgår Sumpen som et centralt element, hvor naturen passer sig selv – ligesom børnenes leg også gør det her.

Glade sumpfolk i Gudenåparken

Kan I ikke finde jeres børn er et godt sted at lede i sumpen der er børnenes paradis nummer et.
I Sumpen får børnene en pause fra børnehave, skole og krav og de får for alvor lov til at give den ægte fantasi frie tøjler. Her kan alt ske i fantasiens verden. Trolde, hekse, farlige dyr eller måske endda spiderman får måske en plads i legen når børnene bygger huler og frit kan bruge deres fantasi til at  bygge videre på de allerede eksisterende broer, som måske ender med at blive en del af den udfordrende tarzanbane på et tidspunkt.
Her får børnene lov til at gå på fri opdagelse omkring Sumpen på de små naturlige gangbroer, og i den etablerede frygtindgydende sumphytte der måske bliver en del af deres fortælling om trolde eller et sødt sumpfolk, der plejede at bo der – det er igen kun fantasien, der sætter de vide grænser for børnenes frie leg.

Hele Sumpens område kan virke en smule forladt, og det er helt med vilje. Det er nemlig i tråd med at gøre omgivelserne autentiske og vise hele områdets urørte natur og her indgår Sumpen som et centralt element, hvor naturen passer sig selv – ligesom børnenes leg i øjenhøjde også gør det her.