Torvet - Hjertet i Gudenåparken

Torvet

Området til fællesarrangementer, loppemarked og samlingspunkt

Kort sagt om torvet

Her er alt hvad I og de andre beboere har brug for til at kunne pleje fællesskabet.

Fællestorv med plads til samling og aktivitet

Torvet en forlængelse af fælleshuset

Samtidig med at I har udsigt over sydsiden af parkens sø, kan I virkelig mærke roen fra den, som I sidder nede i dette lille gemmested. Her vil I kunne lave skuespil eller afholde minikoncerter, alt mens solen spejler sig i søens blanke overflade.

Fællesarealet til arrangementer

Som levn fra gokartbanen nord for Fælleshuset, der før lå på store dele af området, hvor Gudenåparken nu ligger, er der efterladt et stort stykke asfalt, som skal blive til parkens torv. Omkranset af park og unik beplantning, kan området i samspil med det store festtelt anvendes til en lang række fællesarrangementer som loppemarked, petanquespil eller blot endnu et samlingspunkt for parkens beboere, hvor der er plads til leg og afslapning.

Her er I også tæt på alle fællesfunktioner, og I vil med lethed kunne mødes over en kop kaffe, slappe af og få en sludder, når I har afsluttet træningen eller hentet dagligvarer fra kølerummet. Det er også her parkens amfiscene ligger som en integreret del af det eksisterende landskab.

Samlingspunktet til arrangementer

I skønne omgivelser der er omkredset af park og unik beplantning ligger parkens torv placeret. Det ligger lige nord for det hyggelige fælleshus på et stort stykke asfalt der er et levn fra den gokart bane der tidligere lå i området hvor nu gudenåparken ligger.
Vi har valgt at genbruge et stykke asfalt fra banen i stedet for at brække det op og lægge en ny belægning. Det er valgt både af hensyn til miljøet men også for at bevare et stykke med historie.

Torvet kommer til at blive et fantastisk samlingssted for parkens beboere og deres gæster hvor mulighederne for arrangementer er mange.
I det store festtelt der er på pladsen vil der være rig mulighed for at arrangere en lang række fællesarrangementer som bla loppemarked, petanquespil eller blot skabe endnu et fællesareal for parkens beboere, hvor der er plads til leg og afslapning i lækre omgivelser.

Parkens torv ligger tilpas tæt på alle fællesfunktioner, så I vil med lethed kunne mødes over en kop kaffe, slappe af og få en sludder, når I har afsluttet træningen eller hentet dagligvarer fra kølerummet.
Det er også her ved torvet parkens smukke og stemningsfyldte amfiscene ligger som en integreret del af det eksisterende landskab.

Fra pladserne ved scenen har I udsigt over sydsiden af parkens idylliske sø. Her kan I virkelig mærke roen og harmonien fra søen mens I sidder og nyder udsigten eller I kunne lave skuespil eller afholde minikoncerter, alt imens solen spejler sig i søens blanke overflade.

Scenen er virkelig en af parkens perler med plads til leg, læring og masser af nærvær.

Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os