Flyt din træning ud under åben himmel

Træning

Gudenåparken tilbyder på udendørs træning i skoven

Øget velvære i krop og sjæl

Masser af frisk luft og udfordringer til kroppen giver øget velvære i krop og sjæl. Gør træning til en leg i skoven, sammen flere generationer.

Du behøver ikke maskiner for at komme i form

Simple træningsredskaber

Hold dig i form

Som en sidste del af Skoven, er der den udendørs træning. Som en udendørs forlængelse af fitnessrummet har I her muligheden for at rykke træningen helt ud i skoven. Her er det jer selv, der skal agere vægt, og på bedste crossfit-manér skal I løfte, hæve og skubbe de simple træningsredskaber, alt mens I er ude under åben himmel og nyder lysets spil i trækronerne. Vejret spiller her ingen rolle, og ligesom det er centralt for Sumpen, er det her også kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de forskellige redskaber skal anvendes.

Naturlig træning

I skoven er der gode muligheder for at træne – også fitness. Omgivelserne her er tænkt som en forlængelse til parkens indendørs fitness med de unikke træningsforhold skov giver idet det bløde underlag afbøder led belastninger og det ujævne og kuperede terræn giver en god og varieret træning af stabilitet i ben, muskelkorsettet omkring bækken og rygsøjle samt balancen. Samtidig øges kondition, muskelstyrke og udholdenhed.
i Fitness i naturen er det jer selv der agerer vægt når I laver armbøjninger, mave øvelser, squats eller I i bedste crossfit stil løfter, hæver, sænker og skubber de naturlige og simple træningsredskaber naturen tilbyder alt imens I nyder luften af åben himmel og nyder at se lyset spille i træernes kroner

Udendørs fitness er et godt supplement til løbe eller gåturen og I kan være sammen om at træne unge som ældre. Kun fantasien sætter grænserne for hvordan I bruger de forskellige redskaber der er på området.

 

Tarzanbanen

Styrk motorikken og få motion og udfoldelse i skoven. Elsker du forhindringer? Så er vores arkitekttegnede Tarzanbane noget for dig. Hold kroppen vedlige. Skoven er fyldt med træningsfaciliteter. Uanset om du er veltrænet eller lige startet på motion så indbyder Tarzanbanen til sjov aktivitet for store og små. Brug skoven aktivt, motion er en leg på Tarzanbanen.

Den klassiske tarzanbane er en sjov måde at integrere skovens naturlige ressourcer i legen. Med tykke stammer, stubbe, net og rør sat sammen på forskellige måder, kan børnene lege deres vej gennem, over og under forhindringerne. Gudenåparkens arkitekttegnede bane er skabt med stor respekt for den eksisterende skov.

Her kan både de yngste børn bruge den til at styrke deres balance, men også de ældre kan bruge den til f.eks. Fangeleg. Skoven er med til at binde hele området som aktivitetssted tættere sammen, så alle områderne bliver inddraget i legen, og dermed giver det et naturligt skridt videre til Sumpen stik syd.

Klar, parat, start...

Hvem kommer mon først igennem den klassiske træning, der er lavet ved at integrere og inddrage skovens naturlige ressourcer i legen.
Børn og voksne får åbnet alle 5 sanser på banen med duften af den friske skovduft, smagen af sommer, følelsen af glæde, susen i træerne høres og sejren ses foruden.

Med de tykke stammer, træ stubbe, net og rør sat sammen på udfordrende og forskellige måder, kan børnene (og deres forældre) lege deres vej gennem, over og under de mange forhindringer der udfordre motorik, sanser og det indre legebarn.

Her kan både familiens yngste børn bruge den til at styrke deres balance og modighed men også de ældre kan bruge den til f.eks. Fangeleg og konkurrence med hinanden.
Gudenåparkens Træningsbane er skabt med stor respekt for den eksisterende skov hvor banen er med til at binde hele Skoven som aktivitetssted tættere sammen.

Ude fitness Gudenåparken
Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os