Din udvidet værktøjskasse finder du i

Værkstedet

Hvis du har skruet hænderne rigtigt på, så er værkstedet noget for dig

Mangler du redskaber

Værkstedet har et større udvalg af redskaber der kan bookes af Gudenåparkens ejere. Du behøver ikke eje alle værktøjer selv, mange af den finder du i det fælles værksted.

Du behøver ikke mangle værktøj

Veludstyret værksted

Værksted til beboere

Driller cyklen, skal bilen have mere luft i dækkene eller skal den måske oplades? Så foregår det alt sammen i værkstedet. Hvad end I skal klare småreparationer eller vaske motorcyklen, scooteren eller cyklen, klares det alt sammen her. Ligesom Kreativ huset er tilgængeligt for alle parkens beboere, er Værkstedet det også.

Med sin placering lige til vest for Fælleshuset, vil der helt naturligt komme til at være liv her. Hvis det kræver lidt ekstra håndsnilde, når cyklen skal vaskes eller bilen skal gennemgås på puslepladsen, er der her både plads til hjælp, gode råd og lidt dækspark. Og skal der laves et fuglehus eller et foderbræt, står snedkerbænken klar til fri afbenyttelse. Det er også i denne bygning at det fælles kølerum til indlevering af dagligvarer ligger.

Fælles værksted for alle

Selvom moderne biler er mere som en computer et mekanisk legetøj er der stadig en del du selv kan fixe. Skal pæren skiftes i forlygten? Er der en skrue løs? Eller mangler bilen luft i dækkene eller skal bilen oplades kan du ordne det hele her.

Driller cyklen? En ringeklokke der måske er løs, er kæden hoppet af? Eller er du punkteret så kan du også bruge værkstedet til det.
Her er alt det værktøj du skal bruge og mere til som parkens beboere frit kan låne.

Det er også her i værkstedet parkens havemaskiner og redskaber står. 

Du behøver således ikke investere i plæneklipper, en hækklipper eller andre haveredskaber for alt er i værkstedet. Det eneste du skal gøre er at booke tid i kalenderen og hente tingene i værkstedet. Nemmere kan det ikke blive at være haveejer.

Trænger bilen, motorcyklen, scooteren eller cyklen til en vask kan du gøre det på indrettede vaskeplads med tilhørende pusleplads.

Med værkstedets centrale placering lige til vest for Fælleshuset, vil området helt naturligt komme til at summe af liv. Så hvis dit projekt kræver lidt ekstra håndsnilde, når cyklen skal vaskes eller bilen skal gennemgås på puslepladsen, er der både plads til hjælp, gode råd og lidt dækspark her på pladsen.

Hvis det er naturens fugle der skal bygges et fuglehus eller et foderbræt til så står snedkerbænken klar til fri afbenyttelse.

Så du kan lære dit barn eller barnebarn hvordan hammer og søm fungere ligesom man gjorde i gamle dage hvor generationer lærte hinanden håndværk der i dag ofte går tabt fordi vi ikke har tiden. Men nu er muligheden for at videreføre den ældre generations viden til den yngre generation

Det er også i denne bygning der som alt andet er bygget i bæredygtige materialer med miljø og natur i fokus at det fælles kølerum til indlevering af dagligvarer ligger.

Book hækklippere her

[booked-calendar calendar=21]

Book plæneklipper her

[booked-calendar calendar=23]
Byggegrunde
Fælles Aktiviteter
Byg hus
Lokalområdet
Kontakt os